Close

Prijslijst

Behandelingen

Tarieven

Prijslijst
Uw voeten worden tip top in conditie gebracht.

Standaard behandeling bestaat uit uw nagels knippen, nagelomgeving verzorgen, eelt en likdoorns verwijderen, "hot towel", scrub en creme aanbrengen als onderdeel van een lichte massage.

In overleg besteden we aandacht aan de delen die u belangrijk vindt.
Pedicure (met hot-towel en scrub)
45 min | standaard behandeling met 'hot towel' en scrub
€38
Boek nu
Pedicure XL (met hot-towel en scrub)
60 min | Bij meerdere tijdrovende problemen of extra lang in de watten gelegd te kunnen worden.
€48
Boek nu
Pedicure met Gellak
60 min | Geniet ook van een mooi kleur op uw nagels. De gellak ‘chipt’ en beschadigt niet zoals gewone lak zodat hij na weken nog net zo mooi zit als net na het aanbrengen.
€53
Boek nu
Pedicure XL met Gellak
75 min | Geniet ook van een mooi kleur op uw nagels die bovendien weken lang ook mooi blijft.
€63
Boek nu
Extra Tijd
€10 toeslag
15 min | In overleg kan er 15 minuten bij geboekt worden.
Cadeaubon
Leuk om te geven, nog leuker om te krijgen!
vanaf €25
Meer Informatie
Rittenkaart - 5 x pedicure + suikerscrub
Een geweldige cadeau voor een dierbare of voor uzelf, tevens met €10 korting op de normale tarief.
Weekend/spoedtoeslag
€5 toeslag
Voor als u niet kan wachten, en liever vandaag (buiten normale werkuren) behandeld wil worden i.v.m. pijnklachten. Stuur graag een bericht of bel me, want er is vaak wat te regelen.

Bij verhindering wordt u vriendelijk verzocht om uw afspraak tijdelijk te verzetten/annuleren. U kunt uw afspraak kosteloos annuleren binnen 48 uur aanvang van de afspraak, daarna zijn wij genoodzaakt 50% van de behandelprijs in rekening te brengen. Bij niet annuleren, dus “no show” moeten wij helaas het gehele bedrag in rekening brengen.

Prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse veranderingen.

Graag van te voren aangeven of u de nagels gelakt wilt hebben. Ik kan dan rekening houden met de extra tijd die daarvoor nodig is.

Kom bovendien graag met schone voeten en verwijder vooraf evt. nagellak om tijd te besparen. Bij het niet vooraf halen van nagellak wordt een kleine toeslag (afhankelijk van de aantal lagen) in rekening gebracht. 

Pas op: Ik behoud het recht om gereserveerde tijd in rekening te brengen. Boekt u bijvoorbeeld een pedicure met gellak behandeling en wordt er tijdens de behandeling besloten de gellak niet te nemen dan levert dat slechts €5 voordeel op i.p.v. €15 op.

TIP!! Neem slippers mee om de nagellak (niet nodig bij gellak)  goed de kans te geven om te drogen. Het duurt enige tijd voor de lak is uitgehard

Pinnen? Ja graag!